Tervetuloa

Riihimäen seudun reuma-tules ry on Suomen Reumaliiton jäsenyhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen liikunta- ja kuntoutuspalveluja, kerhoja, retkiä sekä luentoja kulloinkin ajankohtaisista asioista.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Suurin osa jäsenistä sairastaa itse jotain tuki- tai liikuntaelinsairautta tai on sairastavan omainen tai alalla työskentelevä ammattilainen. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myös, jos haluaa mielekästä vapaaehtoistoimintaa vapaa-ajalleen.

Tutustu toimintaan 
ja tule mukaan!

Tulevat tapahtumat löydät täältä. Menneiden tapahtumien kuvia ja juttuja voit käydä lukemassa täältä.


Katso terveiset Eduskuntavierailusta

Yhdistyksen kirpputoripöytä

Yhdistykselle on varattu pöytä Femmatorilta 2.5. alkaen. Numero on 218. Os.Etelän Viertotie 1, Rmk. Tavaroiden vastaanotto on ke 25.4. klo 15.30 - 17 Öllerinkatu 5.ssä. Otetaan vastaan puhtaita, ehjiä ja siistejä kesävaatteita ja käyttötavaroita. Ei talvivaatteita. Myöhemmin voit myös viedä itse pöytään ja hinnoitella. Tied. info-puh. 040 557 1530

Reumaliitto reuma- ja tule-sairaiden asialla

Reumaliitto vaikuttaa valtakunnan tasolla reuma- ja tule-sairaiden hyväksi. Aiheet kumpuavat sairastavien tarpeista. Reumaliiton yhtenä tehtävänä on valvoa reumasairaiden ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairaiden yhteiskunnallisia etuja ja oikeuksia. Tämä tehtävä on määritelty Reumaliiton sääntöjen toisessa pykälässä.

Lue lisää siitä, mitä se tarkoittaa käytännössä.
 Yhdistyksen Bemer-terapia-alustaa 
voi vuokrata hintaan: 

- jäsenet: 1 vk/30 € tai 1 kk/100 €
- ei jäsenet:1 vk/40 € tai 1 kk/120 €

Varaa laite Jatta Halttuselta, puh. 044 970 9393.

 Olethan tutustunut jo jäsenetuihin?

Näyttämällä jäsenkorttisi saat alennuksia yhdistyksen yhteistyökumppaneilta. 

- Lue lisää jäseneduista 

 

 

 Verkkototeutus: TammiViestintä - Ylläpito: Login