Toimintaryhmät

Käsityö/askarteluryhmä

Käsityö/askarteluryhmä kokoontuu Virsussa kaksi kertaa kuussa. Tavatessa sovitaan aina yhdessä seuraava kokoontuminen. Käsityöryhmässä tehdään arpajaisvoittoja, joita varten yhdistys antaa langat. Kukin voi jatkaa työtään omaan tahtiinsa myös kotonaan.

Käsityö/askarteluryhmä kokoontuu seuraavan kerran 17.1. klo 15 Virsussa. Käsityön ja askartelun ystävä, tule tutustumaan ja ideoimaan ryhmän toimintaa.

 

Fibro-vertaistukiryhmä 

Fibromyalgia-vertaistukiryhmä toimii pääasiassa keskustelukerhona. Mukaan ovat tervetulleita myös Sjögrenin syndroomaa sairastavat yhdistyksen jäsenet.

Fibro-vertaistukiryhmän seuraava kokoontuminen on to 18.1. klo 17 Virsussa.

 

Kahvilatapaamiset 

Kahvilatapaamiset jatkuvat parittomina keskiviikkoina klo 13 seuraavasti: 

  •  28.2. klo 13 Kahvilatapaamisten aloitus ravintola Martinassa lounaan merkeissä 

Tervetuloa uudetkin mukaan keskustelemaan ja kahvittelemaan! 


Jäsentapaamisia Hausjärvellä 

Hausjärven JouluPuodissa (os. Vaahteratie 10) järjestetään jäsentapaamisia. Jokaisella tapaamisella käsitellään päivän aiheita ja pidetään kahvituokio.

 

Vapaaehtoistyön keskus Virsu 

Riihimäen kaupungin perusturvakeskuksen sekä paikallisten järjestöjen ylläpitämä vapaaehtoistyönkeskus VIRSU toimii osoitteessa Hämeenaukio 1, Riihimäki, ja se on avoinna ma - pe klo 9 - 15. 

Virsu tarjoaa kohtaamispaikan ikäihmisille mukavan yhdessäolon merkeissä. Virsun tiloissa järjestetään monenlaista vapaaehtoisten vetämää ohjelmaa, joihin kaikki ovat tervetulleita. Paikalle voi tulla myös ihan vain kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. 

Riihimäen seudun reuma-tules ry:n jäsenet päivystävät Virsussa parittomilla viikoilla torstaisin klo 12 - 15.

Jos haluat tulla päivystäjäksi vapaaehtoistyön keskus Virsuun ota yhteyttä Info-puhelimeen 040 557 1530 tai sähköpostilla riretu(at)gmail.com.

  
 Verkkototeutus: TammiViestintä - Ylläpito: Login