Toimintaryhmät


Kirpputoripaikka numero 5 on varattu Femmatorilta perjantaina 6.10. alkaen
(os. Eteläinen Viertotie 1, Rmk). Myyntiin tulevia tavaroita voi tuoda torstaina 5.10. klo 15-17 Öllerinkatu 5:een. Otamme vastaan puhtaita, ehjiä ja siistejä vaatteita ja käyttötavaroita. Ei kesävaatteita! Myöhemmin voi myös itse viedä pöytään tavaraa ja hinnoitella.

Käsityökerho 

Käsityökerho kokoontuu Virsussa kerran kuussa. Tavatessa sovitaan aina yhdessä seuraava kokoontuminen. Käsityökerhossa tehdään arpajaisvoittoja, joita varten yhdistys antaa langat. Kukin voi jatkaa työtään omaan tahtiinsa myös kotonaan.

Käsityökerho kokoontuu ke 1.11. klo 15 Virsussa.


Fibro-vertaistukikerho 

Fibromyalgia-vertaistukikerho toimii pääasiassa keskustelukerhona. Mukaan ovat tervetulleita myös Sjögrenin-syndroomaa sairastavat yhdistyksen jäsenet.

Fibro-vertaisryhmän syksyn kokoontumiset Virsussa:

  • ma 20.11. klo 17

 

Kahvilatapaamiset 

Kahvilatapaamiset jatkuvat parittomina keskiviikkoina klo 13 seuraavasti: 

  • 8.11. klo 13 Viialan kahvila (Hämeenkatu 14)
  • 22.11. klo 13 Kulmakonditoria (Hämeenkatu 25-27)

Tervetuloa uudetkin mukaan keskustelemaan ja kahvittelemaan! 


Jäsentapaamisia Hausjärvellä 

Hausjärven JouluPuodissa (os. Vaahteratie 10) järjestetään jäsentapaamisia. Jokaisella tapaamisella käsitellään päivän aiheita ja pidetään kahvituokio.

 

Vapaaehtoistyön keskus Virsu 

Riihimäen kaupungin perusturvakeskuksen sekä paikallisten järjestöjen ylläpitämä vapaaehtoistyönkeskus VIRSU toimii osoitteessa Hämeenaukio 1, Riihimäki, ja se on avoinna ma - pe klo 9 - 15. 

Virsu tarjoaa kohtaamispaikan ikäihmisille mukavan yhdessäolon merkeissä. Virsun tiloissa järjestetään monenlaista vapaaehtoisten vetämää ohjelmaa, joihin kaikki ovat tervetulleita. Paikalle voi tulla myös ihan vain kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. 

Riihimäen seudun reuma-tules ry:n jäsenet päivystävät Virsussa parittomilla viikoilla torstaisin klo 12 - 15.

Jos haluat tulla päivystäjäksi vapaaehtoistyön keskus Virsuun ota yhteyttä Info-puhelimeen 040 557 1530 tai sähköpostilla riretu(at)gmail.com.

  
 Verkkototeutus: TammiViestintä - Ylläpito: Login