Toimintaryhmät

Yhdistyksen kirpputoripöytä

Yhdistykselle on varattu pöytä Femmatorilta 2.5. alkaen. Numero on 218. Os.Etelän Viertotie 1, Rmk. Tavaroiden vastaanotto on ke 25.4. klo 15.30 - 17 Öllerinkatu 5.ssä. Otetaan vastaan puhtaita, ehjiä ja siistejä kesävaatteita ja käyttötavaroita. Ei talvivaatteita. Myöhemmin voit myös viedä itse pöytään ja hinnoitella. Tied. info-puh. 040 557 1530

Reumaa sairastavien vertaistuki-ilta 

22.5. klo 17.30 Reumaa sairastavien vertaistuki-ilta; keskustelua, vertaistukea, tietoa esim. hoitoon hakeutumisesta, Kelan kuntoutuksesta ym.

 

Käsityö/askarteluryhmä

Ryhmä kokoontuu parittomien viikkojen keskiviikkona klo 15.15 Virsussa. Seuraavat kokoontumiset ovat 25.4. ja 23.5.

 


Fibro-vertaistukiryhmä 

Fibromyalgia-vertaistukiryhmä toimii pääasiassa keskustelukerhona. Mukaan ovat tervetulleita myös Sjögrenin syndroomaa sairastavat yhdistyksen jäsenet.

Fibro-vertaistukiryhmän seuraava tapaaminen on ma 14.5. klo 16 Cafe Laurellin kabinetissa. Omakustanteinen. Mukaan ovat tervetulleita myös Sjögrenin-syndroomaa sairastavat yhdistyksen jäsenet.

 

Kahvilatapaamiset 

Kahvilatapaamiset jatkuvat parittomina keskiviikkoina klo 13 seuraavasti: 

  • ke 9.5. klo 13 kahvila Sokerileipuri (Hämeenkatu 25 - 27)
  • ke 23.5. klo 13 Kulmakonditoria (Hämeenkatu 25)

Tule tutustumaan ja kertomaan kuulumisia. Omakustanteinen. Tervetuloa uudetkin mukaan! 


Jäsentapaamisia Hausjärvellä 

Hausjärven JouluPuodissa (os. Vaahteratie 10) järjestetään jäsentapaamisia. Jokaisella tapaamisella käsitellään päivän aiheita ja pidetään kahvituokio.

 

Vapaaehtoistyön keskus Virsu 

Riihimäen kaupungin perusturvakeskuksen sekä paikallisten järjestöjen ylläpitämä vapaaehtoistyönkeskus VIRSU toimii osoitteessa Hämeenaukio 1, Riihimäki, ja se on avoinna ma - pe klo 9 - 15. 

Virsu tarjoaa kohtaamispaikan ikäihmisille mukavan yhdessäolon merkeissä. Virsun tiloissa järjestetään monenlaista vapaaehtoisten vetämää ohjelmaa, joihin kaikki ovat tervetulleita. Paikalle voi tulla myös ihan vain kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. 

Riihimäen seudun reuma-tules ry:n jäsenet päivystävät Virsussa parittomilla viikoilla torstaisin klo 12 - 15.

Jos haluat tulla päivystäjäksi vapaaehtoistyön keskus Virsuun ota yhteyttä Info-puhelimeen 040 557 1530 tai sähköpostilla riretu(at)gmail.com.

  
 Verkkototeutus: TammiViestintä - Ylläpito: Login