Yhdistysinfo

 

Riihimäen seudun reuma-tules ry on perustettu vuonna 1951. Yhdistys palvelee toiminnallaan kolmen kunnan - Riihimäen, Lopen ja Hausjärven - asukkaita. Vuoden 2014 lopussa jäsenmäärämme on noin  510. Yhdistys on yksi Suomen Reumaliiton noin 165:stä jäsenyhdistyksestä. 

Yhteystiedot

 

Tiedotus

Tietoja yhdistyksen toiminnasta ja ajankohtaisista asioista saa kotisivuilta sekä  Aamupostin ja Viikkouutisten yhdistyspalstoilta. Yhdistys julkaisee myös omaa jäsentiedotettaan kerran vuodessa. Riihimäen seudun reuma-tules ry löytyy myös Facebookista. Facebook-ryhmässä kaikki jäsenet voivat jakaa ajatuksiaan ja kuviaan.

 

Jäsenyys

Liittymällä jäseneksi tulet sekä yhdistyksen että Suomen Reumaliiton palvelujen ja jäsenetujen piiriin. Lisäksi saat 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Reuma-lehden, joka sisältää paljon ajankohtaista tietoa mm. reumasairauksista ja kuntoutuksesta. Yhdistys julkaisee myös omaa jäsentiedotettaan kerran vuodessa.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Suurin osa jäsenistä sairastaa itse jotain tuki- tai liikuntaelinsairautta tai on sairastavan omainen tai alalla työskentelevä ammattilainen. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myös, jos haluaa mielekästä vapaaehtoistoimintaa vapaa-ajalleen.

Jäsenmaksu
Jäsenmaksu on 16 euroa/vuosi.

Jäsentietojen päivittäminen
Ota yhteyttä yhdistyksemme jäsenrekisterin hoitajaan Jaana Siltaseen, puh. 041 478 1640 (parhaiten tavoitettavissa iltaisin) tai jaana.siltanen(at)gmail.com, jos jäsentietoihisi tulee muutoksia.

Jäseneksi liittyminen
Voit liittyä yhdistyksen ja samalla Suomen Reumaliiton jäseneksi tällä lomakkeella. Valitse yhdistysvalikosta omaksi paikallisyhditykseksesi Riihimäen seudun reuma-tules ry.

Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksen nimihistoria

26.09.2013 -                     Riihimäen seudun reuma-tules ry
19.07.2005 - 25.9.2013    Riihimäen Seudun REUMA-TULES ry
14.05.1956 - 18.07.2005  Riihimäen Reumayhdistys ry
17.01.1952 - 13.05.1956  Riihimäen seudun Reumayhdistys ry

 

Yhdistyksen 60-vuotishistoriikkiä voi tiedustella hallituksen jäseniltä.

 

 Verkkototeutus: TammiViestintä - Ylläpito: Login