Toimintaryhmät

yhdistyksen jäsenille

Toimintaryhmät

yhdistyksen jäsenille

Riihimäen seudun reuma-tules ry järjestää jäsenilleen erilaisia toimintaryhmiä, retkiä ja iltoja. Katso kaikki tulevat tapahtumat tapahtumalistauksesta

Fibromyalgia-vertaistukiryhmä

toimii pääasiassa keskusteluryhmänä. Mukaan ovat tervetulleita myös Sjögrenin syndroomaa sairastavat yhdistyksen jäsenet.

  • Fibromyalgia-veraistukiryhmä kokoontuu 15.10. ja 19.11. klo 17 Virsussa (os. Hämeenaukio 1).

Käsityö/askarteluryhmä

kokoontuu Virsussa klo 15.15.

  • Käsityöryhmä kokoontuu seuraavan kerran 21.11.
  • Käsityöryhmä kokoontuu 12.12. klo 15 pikkujoulun merkeissä Cafe Laurellin kabinetissa. Omakustanteinen.

Reumaa sairastavien lasten vanhempien ja isovanhempien vertaistukiryhmä

  • ti 18.9. klo 18 Virsussa (os. Hämeenaukio 1).

Kivunhallintaryhmä

Elätkö kivun kanssa – kivusta kaveri?

Kivunhallintaryhmässä saat tietoa kivusta ja kokemuksia lääkkeettömistä kivunhallintakeinoista. Saat kokemuksia mielen- ja kehon harjoituksista, joista voit löytää itsellesi sopivat työkalut – ne löytyvät meistä jokaisesta itsestämme! Vertaistukikokemukset ovat tärkeitä ja voit saada toisilta käytännön vinkkejä arjesta selviytymiseen. Kivun kanssa voi elää antoisaa elämää kunhan ei anna kivun hallita elämää. Kivunhallintaryhmä alkaa Puistonkulmassa (os. Valtakatu 7– 9). Ryhmän ohjaajina toimivat lääkkeettömään kivunhallintaan erikoistuneet fysioterapeutit Saija Liuska ja Seija Manninen.

Mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Osallistumismaksu on 10 €/6 kerran jakso. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään torstaina 23.8. riretu@gmail.com tai info-puh. 040 557 1530. Ryhmään tullessa ota mukaan lämmin vaatetus, oma alusta ja tyyny sekä avoin mieli.

Kahvilatapaamiset

jatkuvat parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 13 keskustan kahviloissa.

  • Vuoden viimeinen kahvilatapaaminen on ke 21.11. klo 13 Cafe Laurellilla (Hämeenkatu 30).

Jäsentapaamisia Oitin Joulupuodissa

Seuraavat kahvilatapaamiset Oitin Joulupuodissa on ti 6.11.ja 4.12. klo 13. Os. Vaahteratie 10, Oitti.

Vapaaehtoistyön keskus Virsu

Riihimäen kaupungin perusturvakeskuksen sekä paikallisten järjestöjen ylläpitämä vapaaehtoistyönkeskus VIRSU toimii osoitteessa Hämeenaukio 1, Riihimäki, ja se on avoinna ma – pe klo 9 – 15.

Virsu tarjoaa kohtaamispaikan ikäihmisille mukavan yhdessäolon merkeissä. Virsun tiloissa järjestetään monenlaista vapaaehtoisten vetämää ohjelmaa, joihin kaikki ovat tervetulleita. Paikalle voi tulla myös ihan vain kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Riihimäen seudun reuma-tules ry:n jäsenet päivystävät Virsussa parittomilla viikoilla torstaisin klo 12 – 15.

Jos haluat tulla päivystäjäksi vapaaehtoistyön keskus Virsuun ota yhteyttä Info-puhelimeen 040 557 1530 tai sähköpostilla riretu(at)gmail.com.