Toimintaryhmät

yhdistyksen jäsenille

Toimintaryhmät

yhdistyksen jäsenille

Ryhmien alkamisesta tiedotamme kotisivuilla, lehtien järjestöpalstoilla ja yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Lareka-vertaisryhmä

Ryhmä toimii vertaistukiryhmänä reumaa sairastaville lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Suunnitellaan yhdessä, mitä kaikkea ryhmän toiminta voisi pitää sisällään. Mukaan ovat tervetulleita myös he, jotka eivät ole vielä diagnoosia saaneet. Tapaamisia pyritään järjestämään verkossa, ja myöhemmin lähitapaamisina.

Yhteyshenkilöt:
Riikka Herdén: riikka.herden@gmail.com, puh. 040 515 9618 ja
Tanja Sallanniemi: tanja.sallanniemi@gmail.com, puh. 0400 675 564

Lareka-vertaisryhmän Facebook -sivut
Instragram tili #lareka_vertaiset

Vertaisryhmä 20-45 -vuotiaille reuma-, tuki- ja liikuntaelinsairaille jäsenille

Ryhmä on tarkoitettu 20–45 -vuotiaille reumaa tai tuki- tai liikuntaelinsairautta sairastaville. Ryhmän tarkoitus on jakaa ajatuksia sairauden kanssa työelämässä tai opiskelussa jaksamisesta, arjessa toimisesta, kuinka jaksaa kipujen kanssa, vinkkejä liikunnasta jne. Tapaamisen aiheet suunnitellaan yhdessä, tarpeiden mukaan. Kokoontumisista ilmoitetaan, kun se on taas mahdollista.

Nyt ei järjestetä lähitapaamisia, mutta Sonjaan voi olla yhteydessä soittamalla, WhatsApp-viestillä tai sähköpostilla: puh. 040 722 9573 tai sonja.paakko@gmail.com

Käsityö/askarteluryhmä

Käsityöryhmä kokoontuu Virsussa, os. Hämeenaukio 1, kaksi kertaa kuussa. Ryhmän toimintaa järjestetään, kun se on mahdollista.

Ryhmän vetäjänä on Pirjo Ansamaa: pirjoansamaa51@gmail.com, puh. 050 353 4421

Fibromyalgia-Sjögren -vertaistukiryhmä

Fibro-Sjögren -vertaistukiryhmä toimii pääasiallisesti keskusteluryhmänä. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa. Ryhmän kokoontumisista tiedotetaan verkkosivuilla ja lehtien järjestöpalstoilla. Tapaamisia järjestetään myös Teams-videoyhteydellä.

Ryhmän vetäjänä on Seija Solonen: seija.solonen@luukku.com, puh. 044 539 0121

Kahvilatapaamiset

Omakustanteiset kahvilatapaamiset jatkuvat keskustan kahviloissa parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 13. Paikka ilmoitetaan lähempänä tapaamista näillä verkkosivuilla ja lehtien yhdistyspalstoilla.

Vapaaehtoistyön keskus Virsu

Vapaaehtoiskeskus Virsu on suljettu toistaiseksi. Koskee myös iltakäyttöä.

Riihimäen kaupungin perusturvakeskuksen sekä paikallisten järjestöjen ylläpitämä vapaaehtoistyönkeskus VIRSU toimii osoitteessa Hämeenaukio 1, Riihimäki, ja se on avoinna ma – pe klo 9 – 15.

Virsu tarjoaa kohtaamispaikan ikäihmisille mukavan yhdessäolon merkeissä. Virsun tiloissa järjestetään monenlaista vapaaehtoisten vetämää ohjelmaa, joihin kaikki ovat tervetulleita. Paikalle voi tulla myös ihan vain kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Riihimäen seudun reuma-tules ry:n jäsenet päivystävät Virsussa parittomilla viikoilla torstaisin klo 12 – 15.

Jos haluat tulla päivystäjäksi vapaaehtoistyön keskus Virsuun ota yhteyttä Info-puhelimeen 040 557 1530 tai sähköpostilla riretu(at)gmail.com.