Toimintaryhmät

yhdistyksen jäsenille

Toimintaryhmät

yhdistyksen jäsenille

Ryhmien alkamisesta tiedotamme kotisivuilla, lehtien järjestöpalstoilla ja yhdistyksen Facebook-sivuilla.

Ryhmä lastenreumaa sairastaville

Ryhmän tarkoituksena on toimia vertaisryhmänä koko perheelle. Ensimmäisessä tapaamisessamme kokoonnutaan yhdessä kahvipöydän ääreen, ja aikuiset sekä lapset tutustuvat toisiinsa.

Suunnitellaan yhdessä, mitä kaikkea ryhmän toiminta voisi pitää sisällään. Mukaan ovat tervetulleita myös he, jotka eivät ole vielä diagnoosia saaneet.

Lisätietoja: tanja.sallanniemi@gmail.com

Tule mukaan luomaan ryhmää su 29.11. klo 15 Ö-talolle, os. Öllerinkatu 9, Riihimäki

Koronarajoitusten takia mukaan mahtuu max 20 henkilöä. Ilmoittautumiset Riikka Hérden, riikka.salonen@elisanet.fi tai Tanja Sallanniemi, tanja.sallanniemi@gmail.com

Vertaisryhmä 20-45 -vuotiaille reuma-, tuki- ja liikuntaelinsairaille jäsenille

20-45 -vuotiaiden reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaiden vertaisryhmä jäsenille kokoontuu kerran kuussa Vapaaehtoiskeskus Virsussa, os. Hämeenaukio 1.

Tapaamisen aiheet suunnitellaan yhdessä, tarpeiden mukaan. Vertaisvetäjänä toimii Sonja Pääkkö. Ryhmän tarkoitus on jakaa ajatuksia sairauden kanssa työelämässä/opiskelussa jaksamisesta, arjessa toimisesta, kuinka jaksaa kipujen kanssa, vinkkejä liikunnasta jne.

Nyt ei järjestetä lähitapaamisia, mutta Sonjaan voi olla yhteydessä soittamalla, WhatsApp-viestillä tai sähköpostilla: puh. 040 722 9573 tai sonja.paakko@gmail.com

Käsityö/askarteluryhmä

Käsityöryhmä kokoontuu Virsussa, os. Hämeenaukio 1, kaksi kertaa kuussa.

Fibromyalgia-Sjögren -vertaistukiryhmä

Fibro-Sjögren -vertaistukiryhmä toimii pääasiallisesti keskusteluryhmänä. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa Virsussa (os. Hämeenaukio 1). Mukaan ovat tervetulleita yhdistyksen jäsenet.

Fibro-Sjögren-vertaistukiryhmä kokoontuu ti 24.11. klo 16 Kahvila Pompotissa, Punainen talo, Pohjoinen Asemakatu 10, Rmk.

Kahvilatapaamiset

Kahvilatapaamiset jatkuvat keskustan kahviloissa parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 13. Paikka ilmoitetaan lähempänä tapaamista näillä verkkosivuilla ja lehtien yhdistyspalstoilla.

Vapaaehtoistyön keskus Virsu

Vapaaehtoiskeskus Virsu on suljettu toistaiseksi. Koskee myös iltakäyttöä.

Riihimäen kaupungin perusturvakeskuksen sekä paikallisten järjestöjen ylläpitämä vapaaehtoistyönkeskus VIRSU toimii osoitteessa Hämeenaukio 1, Riihimäki, ja se on avoinna ma – pe klo 9 – 15.

Virsu tarjoaa kohtaamispaikan ikäihmisille mukavan yhdessäolon merkeissä. Virsun tiloissa järjestetään monenlaista vapaaehtoisten vetämää ohjelmaa, joihin kaikki ovat tervetulleita. Paikalle voi tulla myös ihan vain kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Riihimäen seudun reuma-tules ry:n jäsenet päivystävät Virsussa parittomilla viikoilla torstaisin klo 12 – 15.

Jos haluat tulla päivystäjäksi vapaaehtoistyön keskus Virsuun ota yhteyttä Info-puhelimeen 040 557 1530 tai sähköpostilla riretu(at)gmail.com.