Toimintaryhmät

yhdistyksen jäsenille

Toimintaryhmät

yhdistyksen jäsenille

Riihimäen seudun reuma-tules ry järjestää jäsenilleen erilaisia toimintaryhmiä, retkiä ja iltoja. Katso kaikki tulevat tapahtumat tapahtumalistauksesta

Vertaisryhmä 20-45 -vuotiaille reuma-, tuki- ja liikuntaelinsairaille jäsenille

Tavoitteena on aloittaa vertaisryhmä 20-45 -vuotiaille reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaille jäsenille ke 20.11. klo 18. Paikkana on Vapaaehtoiskeskus Virsu, os. Hämeenaukio 1, Rmk. Olemme lähettäneet sähköpostikutsuja kaikille, joilla on voimassa oleva sähköpostiosoite jäsenrekisterissä. Mikäli kutsua ei ole tullut, voit ilmoittautua mukaan sähköpostilla riretu@gmail.com tai info-puh. 040 557 1530 ma 18.11. mennessä.

Infoa ryhmästä:

Tapaamisen aiheet suunnitellaan yhdessä, tarpeiden mukaan. Vertaisvetäjänä toimii Sonja Pääkkö. Hän on 34-vuotias perheenäiti ja sosiaali- ja terveysalalla töissä. Hän on myös reumasairas.

Ryhmän tarkoitus on jakaa ajatuksia sairauden kanssa työelämässä/opiskelussa jaksamisesta, arjessa toimisesta, kuinka jaksaa kipujen kanssa, vinkkejä liikunnasta jne.

Vertaisryhmä 20-45 -vuotiaille reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaille jäsenille kokoontuu kevätkaudella 13.2., 12.3.ja 16.4. klo 18 Vapaaehtoiskeskus Virsussa (os. Hämeenaukio 1).

Käsityö/askarteluryhmä

Käsityöryhmä kokoontuu seuraavasti:

Fibromyalgia-Sjögren -vertaistukiryhmä

Fibro-Sjögren -vertaistukiryhmä kokoontuu kevään aikana 20.1., 17.2, 23.3., 27.4. ja 25.5. klo 17 Virsussa (os. Hämeenaukio 1).

Reumaa sairastavien lasten vanhempien ja isovanhempien vertaistukiryhmä

Seuraava tapaaminen ilmoitetaan myöhemmin.

Kahvilatapaamiset

Kahvilatapaamiset jatkuvat keskustan kahviloissa parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 13. Paikka ilmoitetaan lähempänä tapaamista näillä verkkosivuilla ja lehtien yhdistyspalstoilla.

  • Kahvilatapaamisten aloitus lounaan merkeissä 26.2. klo 13 ravintola Martinassa.

Vapaaehtoistyön keskus Virsu

Riihimäen kaupungin perusturvakeskuksen sekä paikallisten järjestöjen ylläpitämä vapaaehtoistyönkeskus VIRSU toimii osoitteessa Hämeenaukio 1, Riihimäki, ja se on avoinna ma – pe klo 9 – 15.

Virsu tarjoaa kohtaamispaikan ikäihmisille mukavan yhdessäolon merkeissä. Virsun tiloissa järjestetään monenlaista vapaaehtoisten vetämää ohjelmaa, joihin kaikki ovat tervetulleita. Paikalle voi tulla myös ihan vain kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Riihimäen seudun reuma-tules ry:n jäsenet päivystävät Virsussa parittomilla viikoilla torstaisin klo 12 – 15.

Jos haluat tulla päivystäjäksi vapaaehtoistyön keskus Virsuun ota yhteyttä Info-puhelimeen 040 557 1530 tai sähköpostilla riretu(at)gmail.com.