Toimintaryhmät

yhdistyksen jäsenille

Toimintaryhmät

yhdistyksen jäsenille

Riihimäen seudun reuma-tules ry järjestää jäsenilleen erilaisia toimintaryhmiä, retkiä ja iltoja. Katso kaikki tulevat tapahtumat tapahtumalistauksesta

Ryhmä lastenreumaa sairastaville

Lastenreuma ryhmän kokoontuminen on peruttu ja siirretty syksylle myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Ryhmän tarkoituksena on toimia vertaisryhmänä koko perheelle. Ensimmäisessä tapaamisessamme kokoonnutaan yhdessä kahvipöydän ääreen, ja aikuiset sekä lapset tutustuvat toisiinsa.

Suunnitellaan yhdessä, mitä kaikkea ryhmän toiminta voisi pitää sisällään. Mukaan ovat tervetulleita myös he, jotka eivät ole vielä diagnoosia saaneet.

Lisätietoja: tanja.sallanniemi@gmail.com

Vertaisryhmä 20-45 -vuotiaille reuma-, tuki- ja liikuntaelinsairaille jäsenille

Peruttu ainakin huhtikuun loppuun asti.

Tavoitteena on aloittaa vertaisryhmä 20-45 -vuotiaille reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaille jäsenille ke 20.11. klo 18. Paikkana on Vapaaehtoiskeskus Virsu, os. Hämeenaukio 1, Rmk. Olemme lähettäneet sähköpostikutsuja kaikille, joilla on voimassa oleva sähköpostiosoite jäsenrekisterissä. Mikäli kutsua ei ole tullut, voit ilmoittautua mukaan sähköpostilla riretu@gmail.com tai info-puh. 040 557 1530 ma 18.11. mennessä.

Infoa ryhmästä:

Tapaamisen aiheet suunnitellaan yhdessä, tarpeiden mukaan. Vertaisvetäjänä toimii Sonja Pääkkö. Hän on 34-vuotias perheenäiti ja sosiaali- ja terveysalalla töissä. Hän on myös reumasairas.

Ryhmän tarkoitus on jakaa ajatuksia sairauden kanssa työelämässä/opiskelussa jaksamisesta, arjessa toimisesta, kuinka jaksaa kipujen kanssa, vinkkejä liikunnasta jne.

Vertaisryhmä 20-45 -vuotiaille reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaille jäsenille kokoontuu kevätkaudella 13.2., 12.3.ja 16.4. klo 18 Vapaaehtoiskeskus Virsussa (os. Hämeenaukio 1).

Käsityö/askarteluryhmä

Peruttu ainakin huhtikuun loppuun asti.

Käsityöryhmä kokoontuu  klo 15.15 Virsussa , os. Hämeenaukio 1 parittomien viikkojen keskiviikkoina: 11.3., 25.3., 8.4., 22.4., 6.5. ja 20.5.

Fibromyalgia-Sjögren -vertaistukiryhmä

Peruttu ainakin huhtikuun loppuun asti.

Fibro-Sjögren -vertaistukiryhmä kokoontuu kevään aikana 20.1., 17.2, 23.3., 27.4. ja 25.5. klo 17 Virsussa (os. Hämeenaukio 1).

Kahvilatapaamiset

Peruttu ainakin huhtikuun loppuun asti.

Kahvilatapaamiset jatkuvat keskustan kahviloissa parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 13. Paikka ilmoitetaan lähempänä tapaamista näillä verkkosivuilla ja lehtien yhdistyspalstoilla. Maaliskuun kahvilatapaamiset:

  • ke 11.3. klo 13 Laineen kahvila (Lopentie 13)
  • ke 25.3. klo 13 Cafe Feeniks (Hämenkatu 4)

Vapaaehtoistyön keskus Virsu

Virsu on suljettu toistaiseksi.

Riihimäen kaupungin perusturvakeskuksen sekä paikallisten järjestöjen ylläpitämä vapaaehtoistyönkeskus VIRSU toimii osoitteessa Hämeenaukio 1, Riihimäki, ja se on avoinna ma – pe klo 9 – 15.

Virsu tarjoaa kohtaamispaikan ikäihmisille mukavan yhdessäolon merkeissä. Virsun tiloissa järjestetään monenlaista vapaaehtoisten vetämää ohjelmaa, joihin kaikki ovat tervetulleita. Paikalle voi tulla myös ihan vain kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Riihimäen seudun reuma-tules ry:n jäsenet päivystävät Virsussa parittomilla viikoilla torstaisin klo 12 – 15.

Jos haluat tulla päivystäjäksi vapaaehtoistyön keskus Virsuun ota yhteyttä Info-puhelimeen 040 557 1530 tai sähköpostilla riretu(at)gmail.com.