Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pieni ele -vaalikeräys | Ennakkoäänestys

17.1.2024 - 23.1.2024

Pitkäaikaissairaita ja vammaisia voi tukea lahjoittamalla Pieni ele -vaalikeräykseen eduskuntavaalien äänestyspaikoilla. Reumaliitto jäsenyhdistyksineen on mukana Pieni ele -keräyksessä. Lahjoituksilla tuetaan suoraan myös reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavia.

Lahjoituksen tekeminen on ollut monelle suomalaiselle tärkeä äänestyspäivän perinne. Lahjoituksilla saadaan konkreettista apua monille erilaisille ja eri ikäisille ihmisille, joilla on jokin vamma tai pitkäaikaissairaus. Apu koskettaa myös perheitä ja läheisiä. Vammaiset ja pitkäaikaissairaat ovat usein pienituloisia ja järjestöjen ja yhdistysten tuki on monelle tärkeä.

Pieni ele -vaalikeräys on 15 järjestön yhteinen keräys. Järjestöjen paikallisyhdistykset toteuttavat keräyksen vapaaehtoisvoimin kunnissa ympäri Suomen. Vapaaehtoisia on mukana toistakymmentä tuhatta. Suurin osa vapaaehtoisista on itse vammaisia tai pitkäaikaissairaita.

Lahjoituksia käytetään muun muassa kuntoutuksen järjestämiseen, apuvälineiden hankintaan ja edunvalvontaan tai esimerkiksi neuvontaan, vertaistukiryhmiin sekä virkistystoimintaan.

 

Tiedot

Alkaa:
17.1.2024
Loppuu:
23.1.2024

Tiedot

Alkaa:
17.1.2024
Loppuu:
23.1.2024