Jäsenyys

Jäsenyys

Liittymällä jäseneksi tulet sekä yhdistyksen että Suomen Reumaliiton palvelujen ja jäsenetujen piiriin. Lisäksi saat 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Reuma-lehden, joka sisältää paljon ajankohtaista tietoa mm. reumasairauksista ja kuntoutuksesta. Yhdistys julkaisee myös omaa jäsentiedotettaan kerran vuodessa.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Suurin osa jäsenistä sairastaa itse jotain tuki- tai liikuntaelinsairautta tai on sairastavan omainen tai alalla työskentelevä ammattilainen. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myös, jos haluaa mielekästä vapaaehtoistoimintaa vapaa-ajalleen.

Jäsenmaksu

Vuoden 2024 jäsenmaksu on 23 €.
Jäsenmaksu maksetaan laskussa mainitulle tilille omalla viitteellään.
Jäsenmaksua ei peritä 1.10. jälkeen liittyneiltä uusilta jäseniltä.

Jäseneksi liittyminen
Voit liittyä yhdistyksen ja samalla Suomen Reumaliiton jäseneksi alla olevasta linkistä aukeavalla lomakkeella. Valitse yhdistysvalikosta omaksi paikallisyhditykseksesi Riihimäen seudun reuma-tules ry.

Jäsentietojen päivittäminen
Jos jäsentietoihisi tulee muutoksia, ota yhteyttä jäsenasioidenhoitajaan Hannele Saloseen, puh. 040 593 5190 tai kirjaudu Killan sähköiseen asiakaspalveluun.

Ilmoita myös sähköpostiosoitteesi lisättäväksi Kilta-jäsenrekisteriin (riretu@gmail.com).

Jäsenen oma asiointipalvelu
Jäsenten sähköinen asiointipalvelu löytyy osoitteessa https://oma.reumaliitto.fi. Jäsen pääsee kirjatumaan asiointipalveluun, mikäli hänellä on sähköpostiosoite ilmoitettuna jäsenkortillaan Killassa.

Info-puhelin: puh. 040 557 1530
Sähköposti: riretu(at)gmail.com

Pankkiyhteys: FI73 4108 0010 5450 05
Tälle tilille maksetaan retket, liikuntaryhmien osallistumismaksut jne. tapahtumakohtaisella viitteellä.