Reuma-vertaistukiryhmän tapaaminen

Riksula Eteläinen asemakatu 2, Riihimäki

Tapaaminen ma 13.2. klo 17 Riksulan ryhmätila 2:ssa, os. Eteläinen Asemakatu 2, Rmk. Sisäänkäynti kadun puolella pysäkki 4 läheisyydessä. Nivelreumaa sairastavien oma ryhmä. Tukea saa myös diagnoosia odottavat. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmän vetäjä on koulutettu vertaistukija Pirjo Mäkinen, puh. 044 091 2491, pmkinen3@gmail.com.

Joukkoliikenneilta Inkilänhovissa

Inkilänhovi Kalevankatu 18-20, Riihimäki

Joukkoliikenneilta Inkilänhovissa 16.2. klo 17. Liikennetekniikan asiantuntija Kimmo Männistö kertoo Riihimäen seudun joukkoliikenteen reiteistä, aikatauluista, R-kyydistä ym. Tilaisuus järjestetään yhdessä Riihimäen Seudun Hengitysyhdistyksen kanssa. Avoin kaikille! Tervetuloa!

Vertaistukiryhmä 20-45 -vuotiaille

Riksula Eteläinen asemakatu 2, Riihimäki

Ryhmän tapaaminenma 20.2. klo 18 Riksulan ryhmätila 2:ssa, os. Eteläinen Asemakatu 2, Riihimäki. Sisäänkäynti kadun puolelta pysäkki 4 läheisyydessä. Ryhmän vetäjänä on koulutettu vertaistukija Sonja Pääkkö. Puh. 040 722 9573, sonja.paakko@gmail.com. Ota rohkeasti yhteyttä!

Vierailu eduskuntaan

Vierailu eduskuntaan 24.2. klo 14.30 Tapaamme eduskunnassa kansanedustaja ja Reumaliiton valtuuston puheenjohtaja Tarja Filatovin. Vierailu kestää noin kaksi tuntia sisältäen kierroksen tiloissa ja kahvitarjoilun. Kahvittelun lomassa voimme keskustella Tarjan kanssa esim. ajankohtaisista asioista. Huomiotavaa on, että kaikille eduskuntaan saapuville tehdään turvatarkastus (vrt. lentokentän turvatarkastus). Mukaan ei saa ottaa eväitä, juomapulloja tai isoja kasseja. Varaa mukaan myös […]

Fibro-Sjögren -vertaistukiryhmän tapaaminen

Riksula Eteläinen asemakatu 2, Riihimäki

Fibro-Sjögren -vertaistukiryhmän tapaaminen 27.2. klo 17 Riksulan ryhmätilassa 2, os. Eteläinen Asemakatu 2, Riihimäki. Sisäänkäynti kadun puolelta pysäkki 4 läheisyydessä. Ryhmän vetäjänä on koulutettu vertaistukija Seija Solonen, puh. 044 539 0121, solonenseija4@gmail.com. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Avoin ilta ja uusien jäsenten ilta

Riksula Eteläinen asemakatu 2, Riihimäki

Avoin ilta ja uusien jäsenten ilta Riksulassa 28.2. klo 17.30. OmaSp:n lakimies Laura Hovila puhuu mm. edunvalvontavaltuutuksesta. Pankin edustaja esittelee pankin toimintaa ja kertoo turvallisesta pankkiasioinnista. Paikalla on yhdistyksen hallituksen jäseniä, ja mukaan on kutsuttu yhdistyksen uudet jäsenet. Tervetuloa tutustumaan yhdistykseen! Kaikille avoin. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Reuma-vertaistukiryhmän tapaaminen

Riksula Eteläinen asemakatu 2, Riihimäki

Tapaaminen klo 16.30 Riksulan ryhmätila 2:ssa, os. Eteläinen Asemakatu 2, Rmk. Sisäänkäynti kadun puolella pysäkki 4 läheisyydessä. Nivelreumaa sairastavien oma ryhmä. Tukea saa myös diagnoosia odottavat. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmän vetäjä on koulutettu vertaistukija Pirjo Mäkinen, puh. 044 091 2491, pmkinen3@gmail.com.

Keltaisen nauhan päivä

Retki Rajamäen uimahalliin. Hinta on 15 € sisältää matkan ja lipun. Maksu kerätään bussissa, varaa tasaraha mukaan. Uimahallissa on mahdollisuus omatoimisesti uintiin, vesijuoksuun, virtuaalijumppaan ja saunomiseen. Hallilla on myös kahvila, jonka palveluja voi käyttää omakustanteisesti. Paluu lähtee klo 16. Sitovat ilmoittautumiset 9.3. mennessä info-puh. 040 557 1530 tai riretu@gmail.com. Bussin reitti ja aikataulu: 12.00 Lopen […]

Kahvilatapaaminen

Laineen kahvila Lopentie 13, Riihimäki

ke 15.3. klo 13 Laineen kahvila (os. Lopentie 13, Riihimäki)