Nivelreuma-vertaistukiryhmä

Kotola (entinen ryhmätila 1) Eteläinen asemakatu 2, Riihimäki

Ryhmä kokoontuu kevätkaudella maanantaisin 11.3. ja 15.4. klo 16.30.  Kotolassa (entinen Riksulan ryhmätila, os. Eteläinen Asemakatu, sisäänkäynti pysäkki 4 kohdalta). Nivelreumaa sairastavien oma ryhmä. Tukea saavat myös diagnoosia odottavat. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmän vetäjänä on koulutettu vertaistukija Pirjo Mäkinen, puh. 044 091 2491, pmkinen3@gmail.com.

Keltaisen nauhan päivä

Riksula Eteläinen Asemakatu 2, Matkakeskus, Riihimäki, Sisäänkäynti Matkakeskuksen pääovesta.

Keltaisen nauhan päivää vietetään 13.3. Riksulassa. Toimitusjohtaja Katja Niemi Kir-Fix Oy:stä luennoi liikunnan merkityksestä tuki- ja liikuntaelin sairauksissa sekä esittelee tukia ja apuvälineitä klo 17.30 . Kahvitarjoilu alkaa klo 17. Kaikille avoin. Tervetuloa!

Reumalasten ja nuorten tapaaminen

Käräjätalon Neukkari Palstakatu 7-9, Riihimäki

Tapaaminen on tarkoitettu alueemme lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen mukavan tekemisen merkeissä. Paikkana on Käräjätalon Neukkari, os. Palstakatu 7, Riihimäki. Lisätietoja vertaistukija Riikka Herdén, puh.040 515 9618, riikka.herden@gmail.com

Fibromyalgia–Sjögren -vertaistukiryhmä

Kotola (entinen ryhmätila 1) Eteläinen asemakatu 2, Riihimäki

Ryhmä kokoontuu kevätkaudella maanantaisin 18.3. ja 22.4. klo 17. Kotolassa (entinen Riksulan ryhmätila, os. Eteläinen Asemakatu, sisäänkäynti pysäkki 4 kohdalta). Ryhmän vetäjänä on koulutettu vertaistukija Seija Solonen, puh. 044 539 0121, solonenseija4@gmail.com. Keskustelut ovat luottamuksellisia.  

Yhdistyksen kirppari Femmatorilla

Yhdistyksellä on varattu pöytä numero 5 Femmatorilla 19.3. alkaen. Myytävien tuotteiden vastaanotto on la 16.3. klo 10-13 Öllerinkodilla, os.  Öllerikatu 5, Riihimäki. Otamme vastaan puhtaita, ehjiä ajantasaisia kevät/kesävaatteita, kenkiä, laukkuja, liinavaatteita, verhoja, taloustavaroita, leluja ym. Kirpputorin käynnistymisen jälkeen tuotteita voi viedä pöytään ja hinnoitella itse. Pöytään jätetään pussukka, jossa on hintalappuja, kyniä, teippiä ja nuppineuloja  hinnoittelua […]

Vertaistukiryhmä 20-45 -vuotiaille reumasairauksia sairastaville

Kotola (entinen ryhmätila 1) Eteläinen asemakatu 2, Riihimäki

Vertaistukea ja keskustelua luottamuksellisesti. Ryhmän tapaaminen to 21.3. klo 18 Riksulan ryhmätila 2:ssa, os. Eteläinen Asemakatu 2, Riihimäki. Sisäänkäynti kadun puolelta pysäkki 4 läheisyydessä. Ryhmän vetäjänä on koulutettu vertaistukija Sonja Pääkkö. Puh. 040 722 9573, sonja.paakko@gmail.com. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhdistyksen vuosikokous

Lopen kunnantalon valtuustosali Kauppatie 3, Loppi

Yhdistyksen vuosikokous Lopen kunnantalon valtuustosalissa 21.3. klo 18. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Tervetuloa!  

Ilmasta rahaa Helsingin kaupunginteatterissa

Ilmasta rahaa on todellinen farssien klassikko, yhä uudestaan räjähtävä naurupommi, joka tarjoaa joukon poikkeuksellisen nopeita juonenkäänteitä, yllättäviä väärinymmärryksiä ja kohtuullisen määrän kuuluisaa oven pauketta. Retken hinta on 75 €/jäsen, 82 €/ei jäsen ja EU:n vammaiskortti A-merkintä avustaja 28 €. Hinnat sisältävät lipun, matkan ja väliaikatarjoilun. Ilmoittautuminen alkaa 5.2. ja viimeinen ilmoittautumispäivä on to 29.2. Maksun eräpäivä on 4.3. Maksaessa […]

Yhdistyksen kahvila Riksulassa

Riksula Eteläinen Asemakatu 2, Matkakeskus, Riihimäki, Sisäänkäynti Matkakeskuksen pääovesta.

Yhdistyksen kahvila Riksulassa 10.4. klo 12-15. Tule kahvittelemaan ja juttelemaan kanssamme Riksulaan. Kerromme kiinnostuneille yhdistyksestä ja sen toiminnasta. Pieni kahvimaksu. Tervetuloa!

Nivelrikkoilta

Riksula Eteläinen Asemakatu 2, Matkakeskus, Riihimäki, Sisäänkäynti Matkakeskuksen pääovesta.

Nivelrikkoilta 10.4. klo 17.00.  Aluksi katsotaan yhdessä  lääkärin etäluento illan aiheeseen liittyen. Sen jälkeen vapaata keskustelua ja vertaistukea nivelrikon ennalta ehkäisystä, kokemuksia oireiden kanssa selviytymisestä, liikunnasta, hoidosta jne. Kahvitarjoilu. Kaikille avoin. Tervetuloa! Riksula, Eteläinen Asemakatu 2, Riihimäki. Sisäänkäynti Matkakeskuksen pääovesta.