Kotokartanosäätiö tarjoaa apua

Apua ostosten kanssa

Kotokartanosäätiö tarjoaa yhdessä Riihimäen kaupungin kanssa asiointiapua elintarvike- ja päivittäistavaraostoksiin koronaepidemian aikana. Palvelu on tarkoitettu riskiryhmään kuuluville, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää verkkokauppaa, saada vastaavaa apua läheisiltä, ystäviltä tai kotihoidolta ja joiden on vältettävä liikkumista yleisillä paikoilla. Palvelu käynnistyy 30.3.

OSTOKSET TILATAAN PUHELIMITSE ma-pe klo 9–11 numerosta 050 5446639

Toimitamme ostokset kotiin seuraavana päivänä klo 15 mennessä. Perjantain tilaukset toimitetaan maanantaina. Tupakka- ja alkoholituotteiden toimitus ei kuulu palveluun. Viikonloppuisin ja arkipyhinä ei toimiteta eikä oteta vastaan tilauksia. Ostokset maksetaan laskulla kaupan tilille toimituksen jälkeen.

Juttuseuraa puhelimessa

Kotokartanosäätiön Juttupuhelin aukeaa 30.3.

Tällaisessa poikkeuksellisessa tilanteessa meistä jokainen kaipaa enemmän kuin koskaan toisen ihmisen läheisyyttä ja rohkaisua. Juttupuhelimeen saa soittaa niin pienissä kuin suuremmissa asioissa ja mieltä askarruttavissa kysymyksissä tai vaikka vain kuulumisia vaihtaakseen. Juttupuhelimen tarkoitus on, että voi keskustella ja vaihtaa ajatuksia toisen ihmisen kanssa. Puhelimeen vastaavat Kotokartanosäätiön työntekijät.

JUTTUPUHELIMEEN VOI SOITTAA ma-pe klo 13-15 numeroon 050 544 6653. Arkipyhinä Juttupuhelin on suljettuna.