Kuvia vuodelta 2017

Kuvia vuodelta 2017

Pikkujoulut 2.12.2017

Pikkujoulua vietettiin Lopella Läyliäisten Seuralassa 2.12.2017. Tilaisuuden avasivat puheenjohtaja Marjatta Halttunen ja Lopen puuhanainen Maija-Liisa Rintaluoma. Ohjelmasta vastasi Lopen eläkkeensaajien luovan ilmaisun ryhmä. Juhlassa palkittiin Marja Pesonen ja Erja Malin. Läyliäisten maa-ja kotitalousseuran naiset valmistivat maukkaan jouluaterian. Lisäksi oli paljon ja hyviä arvontapalkintoja. Suuri kiitos pikkujoulun järjestelyistä vastanneille henkilöille!

Tuusulanjärven retki 27.5.

Lauantaina 27.5. teimme retken Tuusulanjärven kulttuurimaisemiin.

Yhdistyksen tuettu loma oli Hotelli Nuuksiossa 13. – 18.2.2017

Mukana tuetulla lomalla oli kaikkiaan 39 yhdistyksen jäsentä. Kuten ulkoilukuvista näkyy, sää oli mitä parhain. Lomaviikko oli antoisa. Luentoja, liikuntaa ja hyvää ruokaa. Ohjaaja Minna oli mitä parhain. (Minna on tuo vaaleatakkinen toisessa kuvassa).

Retki Heurekaan 6.1.2017

Teimme retken Heurekaan kirpeänä pakkaspäivänä. Siellä tutustuimme dialogiin vanhuudesta. Siellä tutustuimme dialogiin vanhuudesta. Oppaana toimi ikäihmiset, joten kokemusta heillä on. Saimme kokeilla, miten ikääntyminen vaikuttaa esim. näköön ja kuulon.

Lounaan jälkeen katsoimme planetaariossa esityksen yöperhosen elämästä. Sen jälkeen oli vuorossa vapaa tutustuminen eri osastoihin. Aika vierähti nopeasti. Mukavan päivän jälkeen oli hyvä palata kotiin.

Kuvat: Jatta Halttunen