Kuvia vuodelta 2019

Kuvia vuodelta 2019

Pikkujoulut 30.11.2019

Lauantaina 30.11. pidettiin yhdistyksen pikkujoulut Punaisella Talolla Riihimäellä. Ohjelmassa oli Dance Artin tanssiesityksiä, Riian ja Even lauluesityksiä sekä yhteislaulua. Lisäksi  yhdistyksen kummilapsi Amanda soitti pianoa. Ruokailun jälkeen pidetiin perinteiseen tapaan arpajaiset.

Mukana oli noin 85 yhdistyksen jäsentä, ja tilan täytti iloinen puheensorina.

Retki Siuntion kylpylään 13.4.2019

Lauantaina 13.4. teimme retken Siuntion kylpylään. Perille saavuttiin hyvissä ajoin. Siellä Niemisen Minna jo odotteli miehensä Jarin kanssa. Alkuseremonioiden jälkeen lähdimme ulkoilemaan upeisiin maisemiin. Linnut piti meille konserttia. Minna kertoi kylpylän ja kylän historiasta. Miina Sillanpää on ollut aikansa vaikuttaja ja perintö elää yhä.

Ulkoilun jälkeen vuorossa oli maittava lounas. Ruokailu oli rauhallinen hetki ilman kiirettä.  Iltapäivän aikana Minna piti meille omintakeiseen, humoristiseen  tyyliinsä luennon ruuan ja liikunnan merkityksestä ikääntyville. Lopuksi halukkaat pääsi polskimaan altaisiin ja toiset lähti kuntosalille. Päivän kruunasi kahvi kera korvapuustin. Iloisina ja tyytyväisinä lähdimme kotimatkalle. Bussissa iloinen puheensorina ja nauru siivitti matkaa. Hyvä mieli jäi kotiin viemiseksi.🙂

Retki Fazer Visitor Centre -vierailukeskukseen ja Ilmailumuseoon 2.2.2019

Lauantaina 2.2. suuntasimme iloisen ryhmän kanssa retkelle Vantaalle ja siellä ensin Fazerin vierailukeskukseen. Alkuinfon jälkeen pääsimme tutustumaan oppaan johdolla mm. viherhuoneeseen. Siellä kasvatetaan pääasiassa maustekasveja, joiden sato käytetään tuotteiden mausteena.

Saimme tietää, että kaikki Fazerin pullapitkot letitetään käsin. Hienoa kuulla se! Vitriineissä on uskomattomia suklaasta tehtyjä tavaroita, ja se olikin ihmetyksen aihe meille. Myös historiaa saatiin kuulla ja nähdä. Suut saatiin makeaksi, kun päästiin maistelemaan erilaisia suklaaherkkuja. Aulassa oleva ihana pupu on tehty tyhjistä munan kuorista, ja niitä onkin käytetty 9300 kpl siihen.

Lounaan ja ostosten jälkeen suuntana oli Ilmailumuseo. Sielläkin oli asiantuntevien oppaiden johdolla näyttelykierros, ja saimme kuulla lentokoneiden historiaa ihan aikojen alusta asti.

Loistavan opastuskierroksen jälkeen maistui kahvi ja seurustelu. Sitten olikin jo hyvä suunnata kohti kotia.