Inkilänhovin Terveystietotuvan avajaiset

Inkilänhovin Terveystietotuvan avajaisia vietetään 11.9.2018 kello 13.00–18.00 osoitteessa Kalevankatu 18-20, Riihimäki. Virallinen avajaisosuus alkaa kello 13:00, jolloin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Miia Nahkuri avaa Terveystietotuvan. Ohjelmassa myös Hilla Hannosen musiikkiesitys ja syksyn toimintakalenterin esittely.

Koko avajaisten ajan kahvitarjoilu ja vapaata tutustumista Terveystietotupaan ja esittelypisteisiin. Avajaiset jatkuvat kello 17.00 saakka, jolloin alkaa Suomen Nivelyhdistyksen Riihimäen seudun nivelpiiriin teematapahtuma ”Tietoa ja tukea netistä sinulle, joka huolehdit nivelistäsi”.

Esittelypisteillä Aurinko Apteekki, Hyvinvointi ja Kotipalvelu Tyyni Oy, NOSH, Oriflame, Riihimäen kaupungin Liikuntapalvelut, Tuki- ja ohjauspiste pop up, Xylimind Oy, Äänekosken tuote/työ- ja terveysjalkineet ja laukut.
60 ensimmäiselle kävijälle lahja.

Poiketa voi pitkin päivää,
Tervetuloa!

Inkilänhovin Terveystietotupa on kaikille kuntalaisille avoin ja maksuton yhdistysten yhteinen infopiste. Tuvasta saa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tietoa yhdistysten esitteiden kautta sekä tietoa alueen yhdistysten toiminnasta ja niiden tarjoamasta tuesta. Terveystietotuvassa järjestetään kuukausittain järjestölähtöisiä teematapahtumia. Suomen Punaisen Ristin Terveyspiste on avoinna tuvalla kerran kuukaudessa, jolloin vapaaehtoiset terveydenalan ammattilaiset auttavat omaehtoiseen terveydenhoitoon liittyvissä asioissa.