Tuettu loma 5.2.- 10.2. 2024

Lehmirannan Lomakeskus, Salo

  • Kuvaus
    Loma on suunnattu Reuma-tules -sairauksia sairastaville aikuisille ja heidän läheisilleen. Lomalle hakeminen ei edellytä reumayhdistyksen jäsenyyttä.

    Loma sisältää majoituksen, täysihoidon ruokailut ja lomaohjelmaan osallistumisen. Täysihoitoon kuuluu aamiainen, lounas ja päivällinen. Ohjelmassa mm. monipuolista liikuntaa, tietoisku hyvinvoinnista sekä tietysti allasosastolla rentoutumista.

    Loman omavastuuosuus on 125€/hlö/5 vrk.

Tuetut lomat on tarkoitettuja pienituloisille henkilöille, joilla ei ole muuten mahdollisuutta järjestää itselleen kodin ulkopuolista lomaa. Loma toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa Sosiaali-ja terveysministeriön myöntämällä avustuksella.

Lomalle hakeminen 

Jokainen tuetulle lomalle hakeva henkilö lähettää hakuajan päättymiseen mennessä oman hakemuksensa joko sähköisesti Hyvinvointilomat ry:n kotisivujen kautta tai täyttää paperisen hakulomakkeen. Paperiset lomakkeet postitetaan Hyvinvointilomat ry:n toimistoon. Lomaa voi hakea hakuaikana sähköisesti osoitteessa: https://lotu.lomajarjestot.fi/calendar/HYVINVOINT/ tai paperisella hakulomakkeella. Paperisia lomakkeita voi tulostaa osoitteesta: https://hyvinvointilomat.fi/hae-lomalle/ tai tilata postitse ottamalla yhteyttä Hyvinvointilomat ry:n toimistoon. Huomioittehan, että lomanne näkyy sähköisessä haussa vain hakuaikana.

Lisätietoja:
www.hyvinvointilomat.fi 
puh. 010 830 3400 ma-pe 9-12

Huomioitavaa on, että lomalle haetaan itsenäisesti ja lomapaikkaan matkustetaan omatoimisesti.